Tvrtka Pistacio osnovana je početkom 2015 godine, kao nastavak poslovanja u prometu nekretnina, a nakon višegodišnjeg stjecanja iskustva, radom u agencijama za promet nekretnina ali također i radom na području turizma i pružanja usluga prema klijentu.

Osnivanje tvrtke bio je početak primjene stečenih znanja i iskustva s željom da podignemo standarde i kvalitetu usluge, uvijek imajući u vidu potrebe naših klijenata.

Temeljna djelatnost poslovanja je posredništvo u prometu nekretninama. No volimo i nove izazove i nove tehnologije te se hobi proširio i na poslovanje, tj uveli smo u poslovanje i djelatnost izradu Web stranica. Web stranice baziramo na WordPress platformi s CMS-om (content management system), zbog odličnih mogućnosti prilagodbe potrebama i željama naših klijenata i jednostavnog održavanja i nadogradnje.

Izrada Web Stranica

Jednostavne za korištenje i održavanje

Poslovanje Nekretninama

Ovlaštena agencija Nekretnine Pistacio

Agencija za promet nekretnina

U sklopu tvrtke, posluje agencija Nekretnine Pistacio, licencirana agencija za promet nekretnina. Svoje usluge trudimo se pružati po najvišim standardima u posredovanja prometom nekretnina te posebnu pažnju poklanjamo svakom klijentu bez obzira na obim potrebne usluge.

Želimo pružiti izvanrednu razinu usluga te besprijekorno i ugodno iskustvo. Proces kupoprodaje složen je pravni posao koji želimo olakšati i učiniti što jednostavnijim za naše klijente

Ponuda nekretnina dostupna je na našoj web stranici

U suradnji s partnerskim tvrtkama, možemo pomoći i kod slijedećih usluga:
– Energetsko certificiranje nekretnine.
– Građevinske procjena nekretnina.
– Usluge projektiranja objekata.
– Nadzor gradnje.
– Etažiranja.
– Kreditiranje kupovine Nekretnine.
– Osiguranja Nekretnina.
Za detaljnije informaciju stojimo na raspolaganju i bez obaveze suradnje.

Izrada Web Stranica

Izrađujemo od jednostavnih prezentacijskih web stranica do interaktivnih višejezičnih portala gdje korisnik može sam aktivno mijenjati sadržaj. Stranice su responzivne i prilagođene velikim i malim ekranima (desktop, laptop, tablet, smartphone).

Broj slika, dužina teksta, paleta boja, prevodi na strane jezike nisu ograničeni i u potpunosti prilagođavamo web stranice potrebama klijenata.

Web stranice baziraju se na WordPress open source CMS (content managment system) sustavu. Korisnik može sam izmjeniti i dodavati sadržaj. Korištenje istih je jednostavno i intuitivno, dovoljno je osnovno znanje korištenja office paketa. Raspon cijena ovisi o potrebama i kompleksnosti stranica.

Što nudimo:

  • # Dizajn i izrada web stranica.
  • # Implementacija CMS sustava za samostalno upravljanje sadržajem.
  • # Izrada web trgovina (web shop-ova)
  • # SEO Optimizacija
  • # Održavanje web stranica i/ili unos podataka

Web stranicama možete lako i jednostavno prezentirati svoje usluge, proizvode i/ili tvrtku putem tekstova, medijskih zapisa (slike i video zapisi), “landing page-a”. Danas je prisutnost na internetu potrebna za svaki oblik djelatnosti. Po nekim izvorima cak 82 % kupaca ili korisnika usluga provjerava isti online prije kupovine istoga. Link na članak (eng jezik).

Vaša internet stranica radi za vas i kad niste u prodavaonici / uredu. 24 sata na dan 7 dana u tjednu. Web stranica je najpristupačniji alat i osnova svakog ozbiljnijeg oglašavanja, te potrebna svakoj vrsti djelatnosti.

U digitalnom svijetu u kojem živimo, neprisutnost u digitalnom oglašavanju tj. poslovanje bez postojanja na internetu je teško zamislivo. Stoga nemate web stranicu? Kontaktirajte nas, Mi imamo web stranice i možemo Vam pomoći po fer cijenama.

Web Stranice

Ovdje ispod možete vidjeti neke od naših projekata.
Apartmani Klara Rabac – Višejezični CMS sustav, optimizacija
Kamp Slapić – Višejezični CMS sustav, optimizacija, “onepager”
Dentisti In Zagabria – CMS sustav, optimizacija
House Pećnik – Višejezični CMS sustav, booking kalendar
Nekretnine Pistacio V2 – Višejezični CMS sustav, optimizacija, tražilica
Adria Sun Rabac – Višejezični CMS sustav, booking kalendar, tražilica

Imate Pitanje?

Trebate savjet? Trebate  informaciju? Kontaktirajte nas!

Sjedište Nova Cesta 4,
10000, Zagreb

+385 98 535 752
info(at)pistacio(dot)hr

Pošalji poruku